2002г-MTel GP

Видео от състезания и публицистични предавания.

Модератори: додо, аврора, Sasha, mirindaa71

2002г-MTel GP

Мнениеот mirindaa71 » Нед Фев 15, 2009 9:21 pm

С участието на:освен Симона и Бети ,и Бесонова,Ерофеева,Кабаева,З.Гизикова,А.Сид,Д.Гиматова,Е.Андриола....:
1 част: http://4storing.com/z7pf7/55931f0091000 ... e6e61.html
2част: http://4storing.com/ca28e/9843fc899d887 ... 9eca1.html
Аватар
mirindaa71
Модератор
Модератор

Re: 2002г-MTel GP

Мнениеот alex_91 » Чет Авг 19, 2010 7:28 pm

незнам защо обаче аз не мога да видя 2те части от това сустезание мойе ли някой да ги качи в vbox
WINTERSUN is love
Аватар
alex_91
Световен шампион
Световен шампион

Мнениеот alex_91 » Пет Авг 05, 2011 5:16 pm

трябва да се презаредят отново
WINTERSUN is love
Аватар
alex_91
Световен шампион
Световен шампион

Мнениеот mirindaa71 » Пон Авг 08, 2011 10:43 am

Заповядай,alex_91.Можеш да си ги изтеглиш от тук:
1 част: http://www.megaupload.com/?d=RK5XTP3E
2 част: http://www.megaupload.com/?d=Y37GG6R7
Аватар
mirindaa71
Модератор
Модератор

Мнениеот alex_91 » Пон Авг 08, 2011 1:21 pm

много благодаря
втората част нешо не мога да я изтегля май искат да платя можеш ли ако я има на компютара ти да ми я прати6 на мейл hugo_11@abv.bg мерси много
WINTERSUN is love
Аватар
alex_91
Световен шампион
Световен шампион

Мнениеот mirindaa71 » Пон Авг 08, 2011 2:45 pm

alex_91 написа:много благодаря
втората част нешо не мога да я изтегля май искат да платя можеш ли ако я има на компютара ти да ми я прати6 на мейл hugo_11@abv.bg мерси много

Няма нужда нищо да плащаш.Работят си и двата линка.Просто в този сайт не можеш да теглиш два файла едновременно(трябва един по един),а понякога и самият сайт прави проблеми.Опитай отново.С малко повече упоритост ще стане. :)
А иначе такива големи файлове няма начин да се изпращат по пощата. :) Нали за това са тези сайтове за споделяне. :)
Аватар
mirindaa71
Модератор
Модератор

Мнениеот buddy » Вто Авг 09, 2011 4:44 pm

Това беше едно незабравимо състезание!!! :evil:
Изображение
Аватар
buddy
Световен шампион
Световен шампион

Мнениеот Хореография » Чет Мар 30, 2017 12:42 am

RG MobilTel GP Sofia- 2002- EF
https://youtu.be/Ng7UXBFX8kk
Последна промяна Хореография на Вто Апр 04, 2017 2:25 pm, променена общо 1 път
Аватар
Хореография
Модератор
Модератор

Мнениеот krotkakotka » Вто Апр 04, 2017 1:34 pm

Ефросина колко е млада и красива :) По времето, когато се е състояло това състезание, бях от анти-феновете на ХГ, но животът е странно нещо и човек никога не трябва да казва никога :). Гледала съм гимнастика от тази епоха, но нито едно цяло състезание, много е интересно да се следи как се мени модата в ХГ, и като музика, и като трика (между другото много ми хареса това на Симона за обръч); ясно е, че популярните елементи се налагат главно от правилниците. Явно това тогава е бил правилникът на скоковете, миналият беше на пируетите и танцовите стъпки, така си ги кръщавам, поне по мои лични непрофесионални наблюдения, само от това, което се вижда на килима :)
krotkakotka
Gymnastics Expert
Gymnastics Expert

Мнениеот Майски » Вто Апр 04, 2017 3:25 pm

krotkakotka написа:Ефросина колко е млада и красива :) По времето, когато се е състояло това състезание, бях от анти-феновете на ХГ, но животът е странно нещо и човек никога не трябва да казва никога :). Гледала съм гимнастика от тази епоха, но нито едно цяло състезание, много е интересно да се следи как се мени модата в ХГ, и като музика, и като трика (между другото много ми хареса това на Симона за обръч); ясно е, че популярните елементи се налагат главно от правилниците. Явно това тогава е бил правилникът на скоковете, миналият беше на пируетите и танцовите стъпки, така си ги кръщавам, поне по мои лични непрофесионални наблюдения, само от това, което се вижда на килима :)

2001-2008 год. беше правилникът на безумното гънене и чекнене - правилник правен специално за Кабаева, поне според мен. Правилникът, при който, особено в началото, уредите пречеха на гимнастичките и доста от тях се чудеха къде да ги дянат и какво да ги правят по време на изпълнение. Правилник, в който треньорките първо наблъскваха елементите един след друг, а после търсеха музика, която що-годе да пасне на така сътворения сбирщайн от чупки. Правилник, при който можеше да си изхвърлиш уреда на около 3 км. от залата, да го гониш два часа и пак да получиш висока оценка, само защото можеш да се завържеш на фльонга. Правилник, който превърна ХГ не само в силно травматичен, но направо в бутиков спорт. Не че много се е променило оттогава, но все пак нещата изглеждат доста по-прилично.
Майски
Европейски шампион
Европейски шампион

Мнениеот krotkakotka » Вто Апр 04, 2017 4:13 pm

Майски написа: Правилник, в който треньорките първо наблъскваха елементите един след друг, а после търсеха музика, която що-годе да пасне на така сътворения сбирщайн от чупки. Правилник, при който можеше да си изхвърлиш уреда на около 3 км. от залата, да го гониш два часа и пак да получиш висока оценка, само защото можеш да се завържеш на фльонга. Правилник, който превърна ХГ не само в силно травматичен, но направо в бутиков спорт. Не че много се е променило оттогава, но все пак нещата изглеждат доста по-прилично.

Майски, тя Ефросина докато коментираше, спомена, че българските треньорки се опитват да запазят художественото в художествената гимнастика дори и с този правилник, което много добре съвпада с описаното от теб. Мисля, че заедно с Тончева дефинираха това като "да направят от математиката изкуство". Аз бих казала, че математиката по принцип е изкуство, но в общи линии е ясно какво се опитваха да кажат. За мен беше интересно да видя, че дори Кабаева се бори с пируета в панше и то от един оборот, явно този пирует е придобил популярност след това, това имах предвид като мода в трудностите. Доколкото знам, според предишния правилник имаше и други пируети със стойност като паншето на цял крак, но той беше особено модерен през изминалия цикъл. Моля, някой да ме поправи, ако не съм права. Така че това имах предвид с това, че донякъде правилникът определя "модерните" трудности с тяло, но не само. След като изгледах това състезание, донякъде разбрах защо тогава и малко преди това не харесвах ХГ- дори сега се напрегнах, защото всичко ми изглежда доста травматично.
krotkakotka
Gymnastics Expert
Gymnastics Expert

Мнениеот Майски » Вто Апр 04, 2017 10:06 pm

krotkakotka написа:Майски, тя Ефросина докато коментираше, спомена, че българските треньорки се опитват да запазят художественото в художествената гимнастика дори и с този правилник, което много добре съвпада с описаното от теб. Мисля, че заедно с Тончева дефинираха това като "да направят от математиката изкуство". Аз бих казала, че математиката по принцип е изкуство, но в общи линии е ясно какво се опитваха да кажат. За мен беше интересно да видя, че дори Кабаева се бори с пируета в панше и то от един оборот, явно този пирует е придобил популярност след това, това имах предвид като мода в трудностите. Доколкото знам, според предишния правилник имаше и други пируети със стойност като паншето на цял крак, но той беше особено модерен през изминалия цикъл. Моля, някой да ме поправи, ако не съм права. Така че това имах предвид с това, че донякъде правилникът определя "модерните" трудности с тяло, но не само. След като изгледах това състезание, донякъде разбрах защо тогава и малко преди това не харесвах ХГ- дори сега се напрегнах, защото всичко ми изглежда доста травматично.

О, котанче, на едно мнение сме. Не го приемай като някакъв опит за противопоставяне :) И тогава не харесвах гимнастиката, налагана от Кабаева, и сега, след има-няма петнадесет години пак не мога да я харесам. Аз лично мисля, че художественото в ХГ почна истински да се връща с Кудрявцева и Мамун. Харесвах Канаева, но тя не успя да ме развълнува така, както Яна и Рита.
Майски
Европейски шампион
Европейски шампион

Мнениеот miro_st971 » Чет Апр 06, 2017 12:24 pm

Аз не знам Раева какви карикатури говори, че са били през 80-те години гимнастичките, но Кабаева, като я гледам, ми изниква точно тази дума - карикатура! И се изумявам колко са нагли двете с нейната наставница Винер да си мислят, че тя е еталон за ХГ и че сегашната гимнастика бледнее пред нейната, след като за малко да убият този спорт за няма и 8 години. По сегашния правилник нямаше да й зачетат нито един елемент на Кабаева, камо ли пък да вземе злато с един куп изпускания и грешки.
miro_st971
Gymnastics Expert
Gymnastics Expert

Мнениеот didona » Чет Апр 06, 2017 12:41 pm

krotkakotka написа: Мисля, че заедно с Тончева дефинираха това като "да направят от математиката изкуство".

Ах, че хубаво са го казали! :D :evil:
Аз съм Жаба Жабурана
с кожа чиста и опрана,
живея аз в жабурняка,
квака-квака-квака.
Аватар
didona
Олимпийски шампион
Олимпийски шампион

Мнениеот XF135 » Чет Апр 06, 2017 3:16 pm

15 години са минали, а нищо не се е променило...
XF135
Световен шампион
Световен шампион

Назад към Видео