Лада Сартакова, 9 години

Модератори: аврора, Sasha, samodiva_yana

Re: Лада Сартакова, 9 години

Мнениеот Sasha » Пон Дек 12, 2011 9:51 pm

аврора написа:
samodiva_yana написа:Да, абсолютно съм съгласна pla. Има риск от контузия, при това контузия, която да ги свали отпалците и да ги извади от балета завинаги. Обаче това училище се хвърля да произвежда гении и да доказва колко е велико и не приема критика отникъде. Аз се опитах да обясня какво мисля и коментарът ми беше изтрит, а на мен - забранено да публикувам изобщо занапред под техните клипове.
Част от стремежът да се правят сложни вариации предполагам идва и заради идеята да се покаже нещо ново. Последните години малките правят все едни и също неща, които се смятат подходящи за възрастта им - Арлекино, Синя птичка, Аврора. От две години забелязвам, че все по-малки момиченца се опитват да се преструват на Китри, на Есмералда, на Одилия/Одет...все роли, които изискват най-малкото повече житейски опит. И съм изумена колко са възторжени коментарите под изпълненията на Лада и Виктория... Тези хора не виждат ли, че е тромаво, че техниката на палци куца и че не са порастнали децата за подобни вариации?

Този човек (Курамшин) според мен е ужасен. Например, догодина завършва Академия "Ваганова" бившата нейна ученица Жиганшина Ксения. Тя е преместила в Академията преди много години. И досега Курамшин слага последните й видеа като свои и постоянно организира много гласове против това видео, тоест уж много хора отбелязват, че не им харесва нейното изпълнение.

http://www.youtube.com/watch?v=Xpdu2Beg ... re=related
63 против!!!
Много е гадно така. :(

Боже какъв ужас! Това говори, че балетът за този човек не е призвание и любов, а просто бизнес.
Аватар
Sasha
Модератор
Модератор

Мнениеот pla » Сря Яну 25, 2012 9:32 pm

Този човек продължава. Пиша, за да ви помоля да сложим малко плюсчета на едно 13г дете, което си е спечелило негативи, защото е победило Лада на конкурс в Париж. Видимо видеото е качено от момиченцето или неговите родители, но Курамшин е минал от там и има 8 dislikes. Ужасна работа, представям си това дете как се чувства като знам как трепнат да чуят добра и окуражаваща дума. На всичкото отгоре във Видеото на Лада, той директно заявява, че Лада е по-добра от румънското момиченце.

Моля ви, сложете по едно палче нагоре, аз и написах малко окуражителни думи! :) Ето го видеото: http://www.youtube.com/watch?v=cr5vxvKqOcI
pla
Световен шампион
Световен шампион

Мнениеот samodiva_yana » Сря Яну 25, 2012 10:05 pm

Връзката не работи. :(
Може ли пак?
Когато Бог отнеме нещо от твоята хватка, той не те наказва, а просто изпразва ръката ти, за да получиш нещо по-голямо
Аватар
samodiva_yana
Gymnastics Expert
Gymnastics Expert

Мнениеот pla » Чет Яну 26, 2012 11:12 am

Аз успявам да го отворя, не знам какъв е проблема. Ето името на клипчето, може да се намери и така: Francesca Velicu , La Esmeralda -YAGP 2012 Paris. Интересното е, че не няма други момиченца с толкова много негативни гласове от това състезание, а това дете дори не съм сигурна, че е било в една категория с Лада. Във всеки случай е много грозно, снощи имаше 7 позитивни и 8 негативни оценки, сега са 10 позитивни и 8. :D
pla
Световен шампион
Световен шампион

Мнениеот pla » Вто Мар 06, 2012 11:21 am

Сигурно ще ви е интересно, намерих Youtube каналът на Ксения Жиганшина. Предполагам, че родителите и го поддържат. Има страшно много видео с нея както официални представления така и много от академията Ваганова. :evil:

Ето го: http://www.youtube.com/user/Elenale1000
pla
Световен шампион
Световен шампион

Мнениеот jasmin » Вто Юни 19, 2012 9:19 pm

Натиснах поне около 10 пъти палчето за нагоре! :) :) :) :) :) :) :) Искам да подкрепя момиченцето,защото е много добро!Защото аз също съм малка и когато чуя дори едно "БРАВО"-това ми вдъхва кураж!Аз съм на 12 и децата на и около моята възраст лесно се сломяват,а имат такъв талант! :) Много е жалко,че има такива хора като Курамшин! :( :( :( :( :( :( Ужас,нали!Не искам да го казвам,нито да го обиждам,но той е идиот! :D Усмивчцата е за това,че е идиот! :x
jasmin
Новак
Новак

Мнениеот аврора » Вто Апр 02, 2013 11:17 pm

Новото видео

http://www.youtube.com/watch?v=_WsDMbOGb7U

Тази година Лада кандидатства в балетната школа на Ейфман.
Аватар
аврора
Модератор
Модератор

Предишна

Назад към Млади надежди