Наистина ще ми трябва търпение, здраве и много работа, от последното не се плаша, така съм научена, пък , както се казва, каквото е писано, то ще се случи...
Благодаря още веднъж за пожеланията! Някога, когато се събера малко и самата аз преосмисля какво точно ми се случва, може да разкажа как минава един ден на една чужденка в Париж, на една българка от балетна школа в България в професионална среда в Париж, на една ученичка, научена по системата Ваганова, която без много да се разбере и без бавене трябва да научи френската система в балета.
Безкрайно много и съвсем искрено, до земята се покланям на моите преподавателки от Търговище Мариам Макарнаян и Севдалина Стойчева!!!!! Без тях нито щях да съм тук, нито щях да правя това, което искам! Колкото повече време минава тук, толкова повече осъзнавам колко много им дължа, те дори не могат да си представят колко е това.... И в това е техният чар и това, което най-много ценя у тях- човечността!
На всички, които искат да сбъднат желанията си- да , те са изпълними, само трябва повече работа и вяра в себе си!