Продавам

Модератори: Sasha, samodiva_yana

Продавам

Мнениеот samodiva_yana » Вто Окт 05, 2010 1:09 pm

Привет на всички,

Днес си разчиствах гардероба и се оказа, че имам някои балетни неща, които вече не използвам или пък не ми стават.

Нови собственици си търсят едно трико и два чифта палци.

Трикото е размер S/M, тъмновишнаво, на Prima. Получих го като подарък от колегите си преди няколко месеца, но се оказа, че ми е тясно в ръкавите. В момента нямам снимка, но ако някой прояви интерес - да пише, ще го сдобия с такава.

тези палци:

Изображение

също вече не ги използвам. На Capezio са, точният модел в момента ми убягва. Танцувала съм много малко с тях - оказа се, че не са ми удобни. Кутията е средно широка, вървят с вече зашити панделки. Размерът е 36-37, зависи какви подложки точно използвате.

Имам и един чифт Фуете на "Гришко" - те да дамо за декорация. Ако някой иска да лепи, рисува и шие по тях или просто да си ги закачи някъде за украса, много ще се радвам да го снабдя. Наистина не стават да се танцува с тях, много са счупени - изпитах го на гърба си!

Последният чифт го подарявам, само ще помоля да си покриете доставката. Ще се радвам да намеря нов дом и на останалите неща - ако ви интересуват цени, размери, цветове и всякакви други подробности - питайте!
Когато Бог отнеме нещо от твоята хватка, той не те наказва, а просто изпразва ръката ти, за да получиш нещо по-голямо
Аватар
samodiva_yana
Gymnastics Expert
Gymnastics Expert

Назад към Техника на балета