https://www.facebook.com/BGRGfederation ... ml?__cft__
Dear colleagues from the big family of European and World Gymnastics!
Thank you for the attention you showed me in connection with my re-election as President of the BRGF for the 4th consecutive term. Your sincere congratulations and your warm feelings for me, as well as your recognition of my dedicated work for Bulgarian and world Rhythmic Gymnastics, made me infinitely happy and filled me with enormous energy, faith and drive for my upcoming mandate. It is my honor, pride, immeasurable joy and responsibility to work for the prosperity of Rhythmic Gymnastics, which is gaining more and more popularity and fans all over the world.
Thank you from the bottom of my heart!
With love and gratitude to you all!
Iliana Raeva
Благодарствено писмо от президента на БФХГ, г-жа Илиана Раева, към нейните колеги от цял свят, които я уважиха с поздравителен адрес за преизбирането и за президент на БФХГ за 4-ти път
Скъпи колеги от голямото семейство на Европейската и Световна гимнастика!
Благодаря ви за вниманието, с което ме удостоихте във връзка с избора ми за президент на БФХГ, за 4-ти пореден мандат. Искрените ви поздравление и топлите ви чувства към мен, както и признанието ви за всеотдайната ми работа, за българската и световна художествена гимнастика ме направиха безкрайно щастлива и ме заредиха с огромна енергия, вяра и устрем за предстоящия ми мандат. За мен е чест, гордост, безмерна радост и отговорност да работя за просперитета на художествената гимнастика, която печели все повече популярност и фенове в целия свят.
Благодаря ви от сърце!
С любов и благодарност към всички вас!
Илиана Раева