РАЗКАЗЪТ НА СТЕЛА
Отдавна не съм си припомняла всички тези неща..
Започнала съм да тренирам още от детската градина-на около 4годинки.От там избираха най-талантливите, които да продължат тренировките на стадион Васил Левски,(София),при г-жа Илиана Раева.
Ралица Тодорова е първата ми треньорка,при която съм тренирала най-дълго.С нея съм печелила почти всички турнири в България за деца - индивидуално и ансамбъл.
След заминаването й в Испания съм сменяла доста треньорки...
Аз и Елизабет Паисиева тренирахме заедно със Стела Салапатийска за няколко години,от които съм била Републиканска шампионка за девойки младша и старша възраст, печелила съм приза Маргрита Рангелова,турнира в Япония(Аеon Cup) 2 поредни години,бронзов медал от турнира в Каламата(Гърция),..
След напускането и на Стела (през 2005 мисля,че беше), започнах да работя с Теодора Стоянова,треньор, който ме изгради не само като добър и силен състезател но и като човек!
При нея промених почти изцяло стилът и мисленето си...
Участвала съм на 3 световни първенства. Отборно с Бети и Симона Пейчева сме заемали 4то място и на трите първенства мисля.
И след нейното напускане вече бях решила и аз да се откажа,но г-жа Раева ме помоли да отида в ансамбъла,(Нещо за което винаги съм мечтала!)с момичетата които са бронзови медалистки от олимпиадата в Атина.
Те бяха решили да започнат да тренират пак след около 3 годишна пауза
Последните ми състезания ,като индивидуалистка са световното първенство в Патра 2007г и пред- олимпийския турнир в Пекин. Помня,че не беше лесно да се избере кой да отиде на самата олимпиада следващата година...но крайното решение беше Бети:-). Разбира се неприятна новина за мен тогава,но за щастие започнах да тренирам с ансамбъла от следващата година.
2 наистина тежки,но въпреки всичко незабравими години:-)
Не си спомням добре кои състезания сме печелили,трябва да проверя в интернет ..Помня само,че станахме първи на турнира в Тие(Франция),
И четвърти на 5 обръчи на световното първенство в Мие 2009г.
Причината да се откажа след това световно е малко дълга,но в общи линии точно тогава видях и разбрах от час само от играта на гимнастичките..
След това заминах за Норвегия и от тогава,вече пета година работя като треньор тук.
Имаме малко детенце с приятеля ми на почти 2 годинки вече.
Пращам ви няколко снимки от кръщенето миналата седмица -Аз,Теди (любимата ми треньорка) и малката Ария-София